Hypotheken

Hypotheken

Voor iedereen een passende hypotheek! 


U heeft uw droomhuis gevonden, nu uw hypotheek nog. Dat is veel meer dan even een lening afsluiten. Uw hypotheek is uw financiële toekomst. Die kunt u nu al zorgeloos maken, door hem af te stemmen op uw wensen.

Kiest u bijvoorbeeld voor een lage maandlast, dan heeft u later minder te besteden. Wilt u eerder stoppen met werken, dan kunt u bij het afsluiten van uw hypotheek daar rekening mee houden door te kiezen voor een hogere aflossing per maand. 

Wij adviseren ook over de mogelijkheden als de afbetaling van de hypotheek een probleem zou kunnen worden. Denk aan: verlies van baan, arbeidsongeschiktheid, scheiding, overlijden en nabestaanden.


Elke hypotheek is maatwerk. Traas verzekeringen & hypotheken beschikt over de expertise om samen met u te komen tot een hypotheek die alle risico’s uitsluit, waardoor u zorgeloos kunt wonen en genieten van uw droomhuis.


Bereken zelf uw hypotheek mogelijkheden 

Met onze handige tool kunt u zelf uw maximale hypotheek berekenen. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag uw vragen en helpen u met de beste hypotheek.


Oversluiten

Het kan natuurlijk ook zijn dat u niet tevreden bent met uw huidige hypotheek en u wilt informatie over oversluiten. Neem contact met ons op en we beantwoorden graag uw vragen en helpen u met de beste hypotheek. 

Dienstverleningsdocument / vergelijkingskaart hypotheek

aanvraag

In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kunt u ons vergelijken.

Download Vergelijkingskaart Hypotheken